MEGHÍVÓ

A Bírónők Egyesülete meghívja a

2015. október 20. napján 9.00 -12.00 óra

között tartandó kerekasztal tanácskozására a családon belüli erőszak nyomozási, bizonyítási és társadalmi felismerése kérdéseivel összefüggésben.

A tanácskozás központi előadója Scott Jenkins amerikai szakértő lesz, aki az Egyesült Államokban hosszú évek óta részt vesz a szakterülettel összefüggésben rendőrök, bírák képzésében is. Hatékonyan közreműködött az un. Duluth Modell kidolgozásában, amely lényegesen megváltoztatta a társadalom megítélését a bántalmazással összefüggésben. Az előadó nagy tapasztalattal rendelkezik a témát övező előítéletek és képzési problémák területén.

A rendezvényt megtiszteli H. Colleen Bell Asszony is, az Egyesült Államok Budapesti Nagykövete.

Tisztelettel meghívjuk Önt, valamint kollégáit, mivel a rendezvény teljes mértékben nyitott az érdeklődő kollégák számára.

Tájékoztatom, hogy a rendezvényen a nyelvi nehézségek elkerülése végett – az OBH támogatásának jóvoltából – tolmácsot is biztosítunk.

Minden érdeklődő kolléga aktív részvételére számítunk.

A tanácskozás helyszíne: Budapest, V. kerület Markó utca 25. (PKKB épülete) I. emeleti Könyvtár (I/113. terem)

Jelentkezés 2015. október 19. napjáig a következő e-mail címen:

bironok.egyesulete@gmail.com

dr. Galajda Ágnes